Boost je skills bij de Rocket Academie 🚀

Leer op een praktische manier nieuwe vaardigheden van de beste professionals, en pas dit direct toe binnen jouw bedrijf
Bekijk onze trainingen

Medewerkers van deze bedrijven hebben onze trainingen gevolgd


Trainingen

Marketing

Marketing Automation Training

Marketing Automation is de trend van het moment. Maar wat is het nu precies? En wat is het verschil met e-mail marketing? Tijdens deze training maak je kennis met alle aspecten van Marketing Automation, en zul je het leren toepassen.
Marketing Automation Training
2 dagen
Design

Sketch Training

Tijdens deze training ga je aan de slag met het ontwerpen en maken van eigen marketingmateriaal, interactieve website of app. Je start met een concept, en bent na de training in staat een prototype op te leveren van jouw product.
Sketch Training
2 dagen
Marketing

Google Tag Manager Training

Data is de nieuwe olie. Dat is iets wat je vaak hoort, maar hoe benut je nou jouw eigen data? Aan de hand van deze training leer je de basis van pixels en cookies en weet je hoe je dit gebruikt voor een goede datastrategie.
Google Tag Manager Training
2 dagen
Marketing

SEO Training

Wil je beter vindbaar worden in de organische resultaten in Google en zelf leren hoe dat moet? Dan is deze training iets voor jou! In twee dagen tijd leer je de basis van SEO om vervolgens zelf mee aan de slag te gaan en het voor jou te laten werken.
SEO Training
2 dagen
Design

Photoshop Basis Training

In deze tweedaagse training nemen we je mee in de magie van Photoshop. Je maakt kennis met verschillende basisfunctionaliteiten, en na afloop ben je in staat je eigen promotiemateriaal te maken.
Photoshop Basis Training
2 dagen
Development

WordPress Training

Tijdens deze tweedaagse training leer je zelfstandig om te gaan met WordPress. Je zult kennismaken met de basisprincipes, thema's en plugins, en leert hoe je dit toe moet passen. Na deze training zul je in staat zijn op de juiste manier een eigen WordPress website te bouwen.
WordPress Training
2 dagen
Bekijk alle 9 trainingen

Onze trainers

Alain Buffing

Sales professional

Als we pennen zouden moeten verkopen zou Alain onze man zijn. Met meer dan 10 jaar sales ervaring in de B2B weet hij wat er nodig is om producten aan de man te brengen. Is werkzaam geweest bij onder andere HubSpot en Salesforce.

Maarten Bron

SEO specialist

Maarten is inmiddels 10 jaar professioneel bezig met SEO voor allerlei soorten bedrijven. Heeft ook ervaring is Data Analist en Product Manager, en kan zichzelf Full Stack Developer noemen. Hoopt deze berg aan ervaring mee te geven aan de deelnemers van de SEO training.

Elwin Schmid

Google Ads specialist

Elwin heeft een kijkje in de keuken mogen nemen van verschillende grote digital marketing agencies, en heeft samen mogen werken met de marketingafdelingen van verschillende corporates. Weet naast Google Ads veel van SEO en social media adverteren.

Gijs de Lange

WordPress developer

Gijs is onze trots van het noorden. Geboren in Leeuwarden en opgegroeid in het hoge noorden maar inmiddels alweer lang woonachtig in de randstad. Bouwt al meer dan 10 jaar WordPress websites en thema's.

Jurriaan van Drunen

Designer

Jurriaan is sinds z'n 16e bezig met het ontwerpen van websites en heeft gedurende z'n professionele carrière bij verschillende creatieve agencies mogen werken. Was jarenlang lead creative voordat hij uiteindelijk fulltime verder ging als freelancer.

Michael Hakvoort

Display- & Tag specialist

Michael loopt al jaren mee in de online wereld, heeft hier eens een TEDx talk over mogen geven, en hoopt zijn kennis nu over te brengen op deelnemers van de Rocket Academie. Je kunt hem wakker maken over Tag Management of Display.

André Manuel

Digital/Motion Designer

Als er iets ontworpen moet worden is André een van onze mannen. Werkt al acht jaar met Photoshop en Adobe, en heeft daardoor een eigen kijk op verpakkingen, etiketten of banners om mensen op een positieve manier visueel te beïnvloeden.

Annemiek van den Heuvel

Customer Journey Specialist

Heb je het over customer journeys, dan heb je het over Annemiek. Niet alleen het bezoeken van een website of het openen van een e-mail, maar ook een bezoek aan de horeca is volgens Annemiek een journey. Dit combineert ze met haar andere specialiteit, namelijk marketing automation.

Bekijk alle trainers

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep professionals met brede ervaring - en nog steeds actief - in marketing, sales, development en design.

Tijdens ons dagelijks werk houden we ons bezig met deze specialismen, en mogen diverse bedrijven helpen hier stappen in te maken. De ervaring die we opgedaan hebben brengen we bij de Rocket Academie graag over op jou.

Dit doen we op een zo praktisch mogelijke manier, wat ons anders maakt dan veel anderen: onze trainingen zijn voor het grootste deel praktisch ingericht, en het doel is altijd dat je na een training in staat bent zelf aan de slag te gaan. Volg je een Wordpress training? Dan ben je na onze training in staat een eigen website te bouwen. Of kom je voor SEO? Dan heb je na de training een stabiele basis van kennis en kunde waar je na de training zelf verder mee kunt.

Je leert dus op een praktische manier, en je leert van de ervaringen van onze trainers. Al onze trainers mogen werken voor grote bedrijven op strategisch niveau. We vertellen tijdens onze trainingen graag over wat we zoal meemaken tijdens ons werk. Hiermee hopen we jou te inspireren om als professional verder te gaan groeien.

We zijn altijd bezig het aanbod trainingen verder uit te breiden. Mis je daarom een training? Laat het ons weten! Of ben je benieuwd naar mogelijkheden voor incompany of trainingen op eigen locatie? Stuur ons gerust een berichtje dan kunnen we daar samen over nadenken.
Lees meer
“Wie weet wordt de eerste testimonial wel van jou!”
Carola de Jong Carola de Jong Marketing Manager