Elwin Schmid

Google Ads specialist

Elwin heeft een kijkje in de keuken mogen nemen van verschillende grote digital marketing agencies, en heeft samen mogen werken met de marketingafdelingen van verschillende corporates. Weet naast Google Ads veel van SEO en social media adverteren.

Michael Hakvoort

Display- & Tag specialist

Michael loopt al jaren mee in de online wereld, heeft hier eens een TEDx talk over mogen geven, en hoopt zijn kennis nu over te brengen op deelnemers van de Rocket Academie. Je kunt hem wakker maken over Tag Management of Display.

Annemiek van den Heuvel

Customer Journey Specialist

Heb je het over customer journeys, dan heb je het over Annemiek. Niet alleen het bezoeken van een website of het openen van een e-mail, maar ook een bezoek aan de horeca is volgens Annemiek een journey. Dit combineert ze met haar andere specialiteit, namelijk marketing automation.

Maarten Bron

SEO specialist

Maarten is inmiddels 10 jaar professioneel bezig met SEO voor allerlei soorten bedrijven. Heeft ook ervaring is Data Analist en Product Manager, en kan zichzelf Full Stack Developer noemen. Hoopt deze berg aan ervaring mee te geven aan de deelnemers van de SEO training.

Gijs de Lange

WordPress developer

Gijs is onze trots van het noorden. Geboren in Leeuwarden en opgegroeid in het hoge noorden maar inmiddels alweer lang woonachtig in de randstad. Bouwt al meer dan 10 jaar WordPress websites en thema's.

Over ons

Wij zijn een groep van professionals met gedeelde interesses en een gedeelde achtergrond. Veelal van jongs af aan al bezig met het vak en inmiddels veel ervaring in hetgeen we doen. Ieder van ons heeft een uitvoerende maar ook adviserende rol binnen organisaties, op strategisch niveau denken we mee waar bedrijven naartoe moeten.

Met soms 10+ jaar ervaring gaat onze ambitie inmiddels verder dan het helpen van bedrijven. We willen graag mensen helpen, onze kennis en vaardigheden overbrengen op anderen. Waar wij ons in onderscheiden is dat je ter plekke aan de slag gaat met het leren van deze nieuwe vaardigheid, op een praktische manier dus. Na de training weet je hoe je verder kunt, of heb je in ieder geval een goede basis waarmee je de juiste sturing kunt gaan geven binnen jouw organisatie.

Zelf proberen we ons ook te blijven ontwikkelen binnen de Rocket Academie. Zo werken we aan het vergroten van ons aanbod en blijven we onze trainingen doorontwikkelen. Zien we binnen ons vakgebied dat er innovaties of nieuwe functies ontstaan? Dan voegen we deze direct toe aan de training.

Ontbreekt er volgens jou iets? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via social media. In de meeste gevallen nemen we dezelfde dag nog contact met je op!