Terug naar alle trainers

Gijs de Lange

Gijs is onze trots van het noorden. Geboren in Leeuwarden en opgegroeid in het hoge noorden maar inmiddels alweer lang woonachtig in de randstad. Bouwt al meer dan 12 jaar WordPress websites, webshops, eigen thema’s, maar ook digitale tools. Daarnaast heeft Gijs een goed gevoel voor concept, ontwerp en structureren van data, wat hem de ideale trainer maakt in dit vakgebied.
Expertises
Wordpress
Trainingen
WordPress Training

Q&A with Gijs

Gijs, wat kunnen deelnemers van de WordPress training verwachten?
In ieder geval geen lange, stoffige theorie. We gaan aan de slag een ‘tastbaar’ product, dit betekent concreet dat deelnemers tijdens de training al aan de slag met hun eigen website of webshop. Ik vind het leuk dat ik de deelnemers daar ter plekke bij kan helpen en nuttige dingen over het vak kan bijbrengen.

Jullie gaan dus samen klassikaal aan de slag. Hoe zullen de deelnemers je tijdens de training leren kennen?
Als een echte code- en computernerd. En als iemand die dus oprecht blij wordt van het helpen van anderen. Ik hoop mijn liefde voor het vak over te brengen aan de deelnemers, en hen te inspireren ook na de training actief bezig te blijven met al het moois dat WordPress te bieden heeft.

“We gaan aan de slag met een tastbaar product”

Wat zijn mooie projecten waar je onlangs aan gewerkt hebt?
Dit zijn er een aantal. Zo heb ik jarenlang als WordPress ontwikkelaar meegewerkt aan DataIO, een grote webshop gespecialiseerd in producten voor data-opslag. Samen met onder andere marketing-, SEO en dataspecialisten hebben we de gebruikerservaring naar een hoger niveau weten te tillen. 
Een ander leuk project was voor Gemeente Bloemendaal. Daar heb ik samen met andere specialisten het platform BloemendaalSamen mogen opzetten. De inwoners van de gemeente kunnen hier een account aanmaken en activiteiten binnen gemeente delen. Mede dankzij goed uitgekiende gebruikerstests, het verzamelen van feedback en doorontwikkeling, staat er nu een prachtig product die veel gebruikt wordt.

Zijn er naast WordPress nog andere dingen waar je blij van wordt?
Zeker! Ik ben groot fan van een goed en uitgebreid ontbijt. En daarnaast sport ik graag, zo werk ik mezelf twee keer per week in het zweet bij een bootcamp, en fiets en hike ik graag. Het liefst in een bosrijk- of duin rijke omgeving. Erg lekker na een dag achter de computer, of bij een training gezeten te hebben!

Gijs de Lange

Gijs heeft mogen werken voor onder andere de volgende merken

Meer trainers

Bekijk alle trainers

Maarten Bron

SEO specialist

Maarten is inmiddels 10 jaar professioneel bezig met SEO voor allerlei soorten bedrijven. Heeft ook ervaring is Data Analist en Product Manager, en kan zichzelf Full Stack Developer noemen. Hoopt deze berg aan ervaring mee te geven aan de deelnemers van de SEO training.

André Manuel

Digital/Motion Designer

Als er iets ontworpen moet worden is André een van onze mannen. Werkt al acht jaar met Photoshop en Adobe, en heeft daardoor een eigen kijk op verpakkingen, etiketten of banners om mensen op een positieve manier visueel te beïnvloeden.

Annemiek van den Heuvel

Customer Journey Specialist

Heb je het over customer journeys, dan heb je het over Annemiek. Niet alleen het bezoeken van een website of het openen van een e-mail, maar ook een bezoek aan de horeca is volgens Annemiek een journey. Dit combineert ze met haar andere specialiteit, namelijk marketing automation.

Alain Buffing

Sales professional

Als we pennen zouden moeten verkopen zou Alain onze man zijn. Met meer dan 10 jaar sales ervaring in de B2B weet hij wat er nodig is om producten aan de man te brengen. Is werkzaam geweest bij onder andere HubSpot en Salesforce.

Jurriaan van Drunen

Designer

Jurriaan is sinds z'n 16e bezig met het ontwerpen van websites en heeft gedurende z'n professionele carrière bij verschillende creatieve agencies mogen werken. Was jarenlang lead creative voordat hij uiteindelijk fulltime verder ging als freelancer.

Michael Hakvoort

Display- & Tag specialist

Michael loopt al jaren mee in de online wereld, heeft hier eens een TEDx talk over mogen geven, en hoopt zijn kennis nu over te brengen op deelnemers van de Rocket Academie. Je kunt hem wakker maken over Tag Management of Display.