Marketing

Google Ads Training

Leer hoe je op een effectieve manier advertenties in Google plaatst en op de juiste manier optimaliseert. Na afloop weet je hoe je zelf aan de slag kunt met jouw Google Ads campagnes.
Google Ads Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Elwin Schmid
Sales

Digital Sales Training

Heb je moeite met het vinden van nieuwe klanten? Of wil je andere manieren proberen om de funnel te voorzien van leads? Dan is deze digitale sales training precies wat je nodig hebt.
Digital Sales Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Alain Buffing
Development

WordPress Training

Tijdens deze tweedaagse training leer je zelfstandig om te gaan met WordPress. Je zult kennismaken met de basisprincipes, thema's en plugins, en leert hoe je dit toe moet passen. Na deze training zul je in staat zijn op de juiste manier een eigen WordPress website te bouwen.
WordPress Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Gijs de Lange
Marketing

SEO Training

Wil je beter vindbaar worden in de organische resultaten in Google en zelf leren hoe dat moet? Dan is deze training iets voor jou! In twee dagen tijd leer je de basis van SEO om vervolgens zelf mee aan de slag te gaan en het voor jou te laten werken.
SEO Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Maarten Bron
Marketing

Google Tag Manager Training

Data is de nieuwe olie. Dat is iets wat je vaak hoort, maar hoe benut je nou jouw eigen data? Aan de hand van deze training leer je de basis van pixels en cookies en weet je hoe je dit gebruikt voor een goede datastrategie.
Google Tag Manager Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Michael Hakvoort
“Wie weet wordt de eerste testimonial wel van jou!”
Carola de Jong Marketing Manager
Design

Sketch Training

Tijdens deze training ga je aan de slag met het ontwerpen en maken van eigen marketingmateriaal, interactieve website of app. Je start met een concept, en bent na de training in staat een prototype op te leveren van jouw product.
Sketch Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Jurriaan van Drunen
Marketing

Marketing Automation Training

Marketing Automation is de trend van het moment. Maar wat is het nu precies? En wat is het verschil met e-mail marketing? Tijdens deze training maak je kennis met alle aspecten van Marketing Automation, en zul je het leren toepassen.
Marketing Automation Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Annemiek van den Heuvel
Marketing

Google DV360 & Display Training

Tijdens deze training leer je wat Display advertising is, hoe het werkt en hoe jij dit het best kunt inzetten voor jouw bedrijf. Je weet straks de basis, hoe realtime bidding werkt, en bent uiteindelijk in staat zelfstandig campagnes op te zetten.
Google DV360 & Display Training
3 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1795 Michael Hakvoort
Design

Photoshop Basis Training

In deze tweedaagse training nemen we je mee in de magie van Photoshop. Je maakt kennis met verschillende basisfunctionaliteiten, en na afloop ben je in staat je eigen promotiemateriaal te maken.
Photoshop Basis Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1095 André Manuel

Jouw trainers

Bekijk alle trainers

Alain Buffing

Sales professional

Als we pennen zouden moeten verkopen zou Alain onze man zijn. Met meer dan 10 jaar sales ervaring in de B2B weet hij wat er nodig is om producten aan de man te brengen. Is werkzaam geweest bij onder andere HubSpot en Salesforce.

Gijs de Lange

WordPress developer

Gijs is onze trots van het noorden. Geboren in Leeuwarden en opgegroeid in het hoge noorden maar inmiddels alweer lang woonachtig in de randstad. Bouwt al meer dan 10 jaar WordPress websites en thema's.

Michael Hakvoort

Display- & Tag specialist

Michael loopt al jaren mee in de online wereld, heeft hier eens een TEDx talk over mogen geven, en hoopt zijn kennis nu over te brengen op deelnemers van de Rocket Academie. Je kunt hem wakker maken over Tag Management of Display.

Jurriaan van Drunen

Designer

Jurriaan is sinds z'n 16e bezig met het ontwerpen van websites en heeft gedurende z'n professionele carrière bij verschillende creatieve agencies mogen werken. Was jarenlang lead creative voordat hij uiteindelijk fulltime verder ging als freelancer.

Elwin Schmid

Google Ads specialist

Elwin heeft een kijkje in de keuken mogen nemen van verschillende grote digital marketing agencies, en heeft samen mogen werken met de marketingafdelingen van verschillende corporates. Weet naast Google Ads veel van SEO en social media adverteren.

André Manuel

Digital/Motion Designer

Als er iets ontworpen moet worden is André een van onze mannen. Werkt al acht jaar met Photoshop en Adobe, en heeft daardoor een eigen kijk op verpakkingen, etiketten of banners om mensen op een positieve manier visueel te beïnvloeden.