Design

Sketch Training

Tijdens deze training ga je aan de slag met het ontwerpen en maken van eigen marketingmateriaal, interactieve website of app. Je start met een concept, en bent na de training in staat een prototype op te leveren van jouw product.
Sketch Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Jurriaan van Drunen
Design

Photoshop Basis Training

In deze tweedaagse training nemen we je mee in de magie van Photoshop. Je maakt kennis met verschillende basisfunctionaliteiten, en na afloop ben je in staat je eigen promotiemateriaal te maken.
Photoshop Basis Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1095 André Manuel
“Wie weet wordt de eerste testimonial wel van jou!”
Carola de Jong Marketing Manager

Jouw trainers

Bekijk alle trainers

Michael Hakvoort

Display- & Tag specialist

Michael loopt al jaren mee in de online wereld, heeft hier eens een TEDx talk over mogen geven, en hoopt zijn kennis nu over te brengen op deelnemers van de Rocket Academie. Je kunt hem wakker maken over Tag Management of Display.

André Manuel

Digital/Motion Designer

Als er iets ontworpen moet worden is André een van onze mannen. Werkt al acht jaar met Photoshop en Adobe, en heeft daardoor een eigen kijk op verpakkingen, etiketten of banners om mensen op een positieve manier visueel te beïnvloeden.

Elwin Schmid

Google Ads specialist

Elwin heeft een kijkje in de keuken mogen nemen van verschillende grote digital marketing agencies, en heeft samen mogen werken met de marketingafdelingen van verschillende corporates. Weet naast Google Ads veel van SEO en social media adverteren.

Alain Buffing

Sales professional

Als we pennen zouden moeten verkopen zou Alain onze man zijn. Met meer dan 10 jaar sales ervaring in de B2B weet hij wat er nodig is om producten aan de man te brengen. Is werkzaam geweest bij onder andere HubSpot en Salesforce.

Gijs de Lange

WordPress developer

Gijs is onze trots van het noorden. Geboren in Leeuwarden en opgegroeid in het hoge noorden maar inmiddels alweer lang woonachtig in de randstad. Bouwt al meer dan 10 jaar WordPress websites en thema's.

Maarten Bron

SEO specialist

Maarten is inmiddels 10 jaar professioneel bezig met SEO voor allerlei soorten bedrijven. Heeft ook ervaring is Data Analist en Product Manager, en kan zichzelf Full Stack Developer noemen. Hoopt deze berg aan ervaring mee te geven aan de deelnemers van de SEO training.