Marketing

Google Ads Training

Leer hoe je op een effectieve manier advertenties in Google plaatst en op de juiste manier optimaliseert. Na afloop weet je hoe je zelf aan de slag kunt met jouw Google Ads campagnes.
Google Ads Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Elwin Schmid
Marketing

SEO Training

Wil je beter vindbaar worden in de organische resultaten in Google en zelf leren hoe dat moet? Dan is deze training iets voor jou! In twee dagen tijd leer je de basis van SEO om vervolgens zelf mee aan de slag te gaan en het voor jou te laten werken.
SEO Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Maarten Bron
Marketing

Google Tag Manager Training

Data is de nieuwe olie. Dat is iets wat je vaak hoort, maar hoe benut je nou jouw eigen data? Aan de hand van deze training leer je de basis van pixels en cookies en weet je hoe je dit gebruikt voor een goede datastrategie.
Google Tag Manager Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Michael Hakvoort
Marketing

Marketing Automation Training

Marketing Automation is de trend van het moment. Maar wat is het nu precies? En wat is het verschil met e-mail marketing? Tijdens deze training maak je kennis met alle aspecten van Marketing Automation, en zul je het leren toepassen.
Marketing Automation Training
2 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1195 Annemiek van den Heuvel
Marketing

Google DV360 & Display Training

Tijdens deze training leer je wat Display advertising is, hoe het werkt en hoe jij dit het best kunt inzetten voor jouw bedrijf. Je weet straks de basis, hoe realtime bidding werkt, en bent uiteindelijk in staat zelfstandig campagnes op te zetten.
Google DV360 & Display Training
3 dagen Amsterdam Studio Zoost € 1795 Michael Hakvoort
“Wie weet wordt de eerste testimonial wel van jou!”
Carola de Jong Marketing Manager

Jouw trainers

Bekijk alle trainers

Annemiek van den Heuvel

Customer Journey Specialist

Heb je het over customer journeys, dan heb je het over Annemiek. Niet alleen het bezoeken van een website of het openen van een e-mail, maar ook een bezoek aan de horeca is volgens Annemiek een journey. Dit combineert ze met haar andere specialiteit, namelijk marketing automation.

Maarten Bron

SEO specialist

Maarten is inmiddels 10 jaar professioneel bezig met SEO voor allerlei soorten bedrijven. Heeft ook ervaring is Data Analist en Product Manager, en kan zichzelf Full Stack Developer noemen. Hoopt deze berg aan ervaring mee te geven aan de deelnemers van de SEO training.

Gijs de Lange

WordPress developer

Gijs is onze trots van het noorden. Geboren in Leeuwarden en opgegroeid in het hoge noorden maar inmiddels alweer lang woonachtig in de randstad. Bouwt al meer dan 10 jaar WordPress websites en thema's.

André Manuel

Digital/Motion Designer

Als er iets ontworpen moet worden is André een van onze mannen. Werkt al acht jaar met Photoshop en Adobe, en heeft daardoor een eigen kijk op verpakkingen, etiketten of banners om mensen op een positieve manier visueel te beïnvloeden.

Alain Buffing

Sales professional

Als we pennen zouden moeten verkopen zou Alain onze man zijn. Met meer dan 10 jaar sales ervaring in de B2B weet hij wat er nodig is om producten aan de man te brengen. Is werkzaam geweest bij onder andere HubSpot en Salesforce.

Michael Hakvoort

Display- & Tag specialist

Michael loopt al jaren mee in de online wereld, heeft hier eens een TEDx talk over mogen geven, en hoopt zijn kennis nu over te brengen op deelnemers van de Rocket Academie. Je kunt hem wakker maken over Tag Management of Display.